Dato: 17.6.2006

Log nr.: 13

Felt nr.: ?

Deltagere: Lars, Claus, Kjeld

Overflade temp.: 20 grd. C

Sigtbarhed: Ca. 1,2 m

 

·      Vejret var overskyet. Der var vindstille. Perfekt dag til filmning på bunden.

·      Var ude fra Ca. 11:30 – 17:00.

·      Begyndte i dag afsøgningen i det nye felt der ligger vest for det vi afsøgte i 2005.

·      Startede med at lægge bøjer ud de steder hvor ekkoloddet gav udslag på bunden (5 bøjer). Dette felt indeholder ikke så mange ting som det gamle, kan vi allerede se nu.

·      Et sted var der et meget stort ekko på bunden (ca. 2 meter højt).

·      Efter ca. 1,5 time med afsøgning med ekkoloddet sejlede vi til land og fik frokost på bredden.

·      Riggede kameraet til og gik i gang med at filme ved bøjerne. Udstyret virkede perfekt efter vinterens dvale.

·      De fleste steder viste sagerne på bunden sig at være rester af gamle metalpæle, samt en cykel. Det store ekko var svundet ind til et mindre. Der var rester af noget som vi ikke kunne se hvad var. Kræver muligvis mere filmning eller en dykkerundersøgelse. Der har muligvis stået en stime aborrer over stedet siden ekkoet tidligere kunne være så stort.

·      Dønninger fra vandskiklubbens speedbåd var til tider voldsomt irriterende, da de fik kameraet til at bumpe hen over bunden.

·      Vi kan hurtigere blive færdigt med dette felt end vi havde regnet med, og har da også tænkt os at opsøge vores mystiske genstand i det gamle felt endnu engang, for at se om den er der endnu (Claus tror ikke vi fik det helt opklaret sidste år).

·      Brugte også supermagneten ved hver bøjeposition uden at få andet op end rester af jernrør og en gammel saks. Der var intet med op ved den genstand vi ikke ved hvad er (yderligere grund til en grundigere undersøgelse).

·      Grejet: kunne godt bruge en kabelspiral til at holde kablet, så det ikke kommer ind foran linsen (Lars finder en). Det kunne være rart at have vingemøtrikker på styrestængerne, så vi ikke behøver værktøj for at samle dem. Det vil være en fordel hvis styrestængerne er mærket, så man kan se hvordan kameraet vender nede på bunden (Claus tager sig af disse ting).

·      Claus ringede om aftenen og meddelte at vores videooptagelser var perfekte. Især dem fra lavere vand uden projektørbelysning. Ingen epokegørende ting.

 

       © krigskassen.dk