Dato: 14.9.2002

Log nr.: 09

Felt nr.: ??

Deltagere: Claus, Lars, Kjeld, dykkere

Overflade temp.: Ca. 20 grd. C

Sigtbarhed: Ca. 1m

 

·      Mødtes ca. 15:30 hos Claus med de 2 dykkere Dan og Morten. Gennemgik film med ”objektet” + lagde strategi for dagens dyk.

·      Klart vejr med kraftig vind fra vest. Valgte at sætte gummibåden i vandet alligevel. Kunne sejle helt inde ved træerne på den ? bred uden at drive.

·      Riggede kameragrej til i tilfælde af interessante fund, eller mangel på lys.

·      Ankrede op i nærheden af ”objektet”.

·      Dykkerne gik i vandet. Ledesnore var ok, og de fandt hurtigt flaskebøjen på bunden. Kunne dog ikke finde ”objektet”.

·      Sigtbarheden på bunden var under 20 cm. Slam hvirvlede op.

·      Dykkerne ledte med snor og svømmede rundt i cirkler. Trak dog opmærkningsstenen væk fra dens placering (Tungere sten foreslås).

·      Søgte hele området af øst for opmærkningen. Fandt vores gamle vrag, samt en del andet skrammel. Cykler osv. Dykkede i 70 min.

·      Dykkerne gik i land og hentede nye lygter. Afsøgte derefter området vest for opmærkningen i 40 min. Fandt bl.a. en stor død karpe, samt svejst jernstativ.

·      Fandt rester af en knust, rusten (lille) olietønde lige i nærheden af vores opmærkning. Den var muligvis blevet knust af en af vores opmærkningssten. Tog nogle rester med op. Vi blev enige om at dette måtte være ”objektet”.

·      Morten var den sidste der gik op. Vi filmede intet med vores eget udstyr denne gang.

·      Afsøgningen af ? feltet er nu tilendebragt. Tilbage er at afsøge ? feltet som ligger mere vestligt. Der kan vi se et ”vrag” på ekkoloddet når vi sejler forbi.

·      Claus vil gerne have et sidste forsøg på ”objektet” i ?, da han stadig ikke er helt overbevist.

 

                         © krigskassen.dk