Skattejægerens 10 bud:

 

1)              Grundige forberedelser, granskning og planlægning er hele grundlaget for succes i din skattesøgning. Det er her 90 % af dit arbejde skal gøres. Brug hovedet i stedet for hakke, skovl og spade.

 

2)              Før du begynder en skattejagt, så sørg for at have dit bagland i orden. Du bliver en belastning for din familie.

 

3)              Tro på dit projekt, og tænk hele tiden på de ting der støtter din teori i positiv retning. Tab aldrig modet.

 

4)              Hav selvironi og brug folks gemytlige drillerier til blot at blive endnu mere målrettet og  stædig.

 

5)              Lyt ikke til, og vær immun overfor den negative røst der ustandselig lyder omkring dig.

 

6)              Giv ikke op. Vær tålmodig. Bliv ved, og ved, og ved…..

 

7)              Hold resultatet af dine undersøgelser og forberedelser for dig selv og dine medkumpaner. Der står altid andre skattejægere parat til at ville drage nytte af dit arbejde. En tavs skattejæger kan blive en rig skattejæger.

 

8)              Gå ikke på kompromis med kvaliteten af dit grej og udstyr hvad enten du køber det eller bygger det selv. Dårligt udstyr betyder masser af spildt tid i felten. Kun det bedste er godt nok.

 

9)              Prøv at forestille dig hvor meget af din fritid du tror der vil gå med projektet, og gang så med 10.

 

10)            Pas på guldfeberen. Den kan ødelægge din rationelle tankegang, få din fantasi til at løbe løbsk, og kan få projektet til at gå over gevind eller køre helt af sporet. 

 

 

© krigskassen.dk